Συνεργάτες
blank

Ευτυχία Παραδοσιακά Ζυμαρικά

Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2002 με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας.
Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2002 με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας
Πληροφορίες
Τσεντεμίδης logo

Τσεντεμίδης

Η επιχείρηση Τσεντεμίδης είναι μία οικογενειακή οικοτεχνία, η οποία χαρίζει τα πολύτιμα αγαθά της μητέρας φύσης, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, από το 1987.
Πληροφορίες
Νιβουρλής Οινοποιείο

Οινοποιείο Νιβουρλή

Το οινοποιείο Νιβουρλή εδρεύει στην Ίδα του Νομού Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιδιόκτητους αμπελώνες. Λειτουργεί από το 2018 στον ίδιο χώρο με το παραδοσιακό αποστακτήριο της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργεία από το 1992.
Πληροφορίες
Βαχαράκης Μέλι

Vaharakis Premium Honey

Η επιχείρηση Vaharakis Premium Honey εδρεύει στην Πολυκάρπη Αριδαίας από το 1970. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που παράγει ποικιλία μελισσοκομικών προϊόντων άριστης ποιότητας από τη πλούσια φυτική βιοποικιλότητα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Πληροφορίες
Όπως παλιά logo

Όπως Παλιά

Η οικοτεχνία Όπως Παλιά εδρεύει στη Σωσάνδρα Αριδαίας, όπου ο Βασίλης και η Αλεξάνδρα επέλεξαν να είναι, όχι μόνο σύντροφοι στη ζωή, αλλά και στη δουλειά που τόσο αγαπούν.
Πληροφορίες
blank

Εκλεκτή Ρίγανη Μαυρούδας

Η οικοτεχνία του Σάββα Μανταρτζίδη παράγει εκλεκτή ελληνική ρίγανη στο χωρίο Μαυρούδα. Η Μαυρούδα, ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη, το οποίο εντάσσεται στον Δήμο Βόλβης, έχει καταφέρει να γίνει γνωστό για την ποιότητα της ρίγανης που παράγει, λόγω του ευνοϊκού κλίματος και της σκληρής δουλειάς .
Πληροφορίες
blank

Villagio

Η επιχείρηση Villaggio εδρεύει στην Αριδαία και ειδικεύεται στην επιλογή και την επεξεργασία φρέσκων και υγιεινών πρώτων υλών, με σκοπό την παρασκευή χειροποίητων προϊόντων.
Πληροφορίες
blank

Πίλτσης

Το 1958 στο χωριό Νησί κοντά στην Έδεσσα ο Χρήστος Πίλτσης ένας επιχειρηματίας γεμάτος ενέργεια, τόλμη και δεξιοτεχνία δημιουργεί μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την επεξεργασία και παραγωγή διατροφικών προϊόντων, όπως υδρόβια και οστρακοειδή.
Πληροφορίες
Βοτάνων Γης

Βοτάνων Γης

Η οικοτεχνία Βοτάνων Γης εδρεύει στην Άψαλο Αριδαίας και καλλιεργεί βότανα και αρωματικά φυτά με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Η συλλογή των βοτάνων γίνεται με το χέρι ενώ η αποξήρανση και η επεξεργασία τους γίνεται με απόλυτα φυσικές μεθόδους.
Πληροφορίες
Τα γλυκά της Αθηνάς

Τα Γλυκά της Αθηνάς

Η οικοτεχνία Τα γλυκά της Αθηνάς δημιουργήθηκε από την Αθηνά, κάτοικο ενός μικρού χωριού της Αλμωπίας, την Κάτω Ροδωνιά. Η οικογένεια της Αθηνάς είναι αγροτική και προσπαθεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της παραγωγής της.
Πληροφορίες
Μούσες Πιερίων logo

Μούσες Πιερίων ΚΟΙΝΣΕΠ

Την άνοιξη του 2011 γυναίκες άνεργες και εθελόντριες, αποφασίσανε να πολεμήσουνε την κρίση με όπλο την αλληλεγγύη. Έτσι, λοιπόν, ιδρύσανε τον κοινωνικό συνεταιρισμό «Μούσες Πιερίων» στην Κατερίνη και είναι επίσημα ο 1ος κοινωνικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα.
Πληροφορίες
varmazis-logo

Varmazis Homemade Products

Η εταιρία Varmazis παράγει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα κόκκινη καυτερή σάλτσα και σάλτσα πράσινης πιπεριάς. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης αποτέλεσε έμπνευση για να παράγουν σάλτσες, καλύπτοντας έτσι ένα υπάρχον κενό στην ελληνική αγορά για όσους αγαπούν τα πικάντικα φαγητά.
Πληροφορίες
blank

Το περιβόλι της Ειρήνης

Καλλιεργούμε τη γη με φροντίδα για τις τοπικές ποικιλίες και σεβασμό στην προστασία των νερών & του εδάφους, χρησιμοποιώντας βιολογικές μεθόδους και αξιοποιώντας γνώσεις από την παραδοσιακή γεωργία.
Πληροφορίες
blank

Mitsiouli Wines

Με έδρα την Πιπεριά Αλμωπίας, το οινοποιεί Μιτσιούλη παράγει 3 κωδικούς κρασιού.
Πληροφορίες
blank

Κτήμα Ζην Ήδεως

Στόχος από την ίδρυση του οινοποιείου είναι η παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας και η ευχαρίστηση των ανθρώπων που μας γνωρίζουν. Το Κτήμα ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ βρίσκεται 110 χλμ. βοριοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Λουτράκι του δήμου Αλμωπίας, μία ανάσα από τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.
Πληροφορίες
blank

Bostanica

Όλοι οι χυμοί Bostanica (250ml) παρασκευάζονται από φρέσκα διαλεγμένα φρούτα της περιοχής της Νάουσας χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης επιτυγχάνεται υψηλή ποιότητα και γεύση
Πληροφορίες
blank

Emilios Hot Sauce

Οικοτεχνία με έδρα το Πεδινό Κιλκίς. Διαθέτει δικές της παραγωγές και παρασκευάζει χειροποίητες πικάντικες σάλτσες
Πληροφορίες
olivos food products

Olivos Food Products

Καλώς ήρθατε στα τρόφιμα Olivos,όπου κάθε γεύση διηγείται μια ιστορία από την Βόρεια Ελλάδα. Από τους ελαιώνες στην κουζίνα ,τα προϊόντα μας είναι μια για γιορτή του Μεσογειακού τρόπου ζωής, όπου ποιότητα και παράδοση συναντούν την καινοτομία.
Πληροφορίες
Μελισσανίδη Ποτοποιία Αποσταγματοποιία

Μελισσανίδη Ποτοποιία Αποσταγματοποιία

Η ποτοποιία Μελισσανίδη ιδρύθηκε το 1924 και βρίσκεται στην περιοχή της Αλμωπίας, στη Μακεδονία. Στο portfolio της ποτοποιίας Μελισσανίδη ανήκουν το Ούζο και το Τσίπουρο Αρχοντικό και το ξύδι Λιαστό.
Πληροφορίες
Οικοτεχνία Βοσκόπουλος

Οικοτεχνία Βοσκόπουλος

Μία παραδοσιακή σπιτική βιοτεχνία στην Πιπεριά Αριδαίας κάτω από τις πηγές του Πόζαρ που παρασκευάζει παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κομπόστες τουρσιά και άλλες πολλές σπιτικολιχουδιές.
Πληροφορίες
ecogaia farm logo

EcoGaia Farm

H EcoGaia Farm γεννήθηκε το 2015! O Αλέξανδρος και η Νατάσα, δύο φίλοι που ένωσαν τις δυνάμεις και τα κτήματά τους για να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα! Στόχος είναι να προσφέρουν τροφή υψηλής ποιότητας χωρίς την χρήση χημικών και λιπασμάτων.
Πληροφορίες
blank

Όσπρια Χασίων

Σε ένα όμορφο χωριό στο νότιο τμήμα του νομού Γρεβενών, το Καρπερό, επέλεξε η οικογένεια Παπαδόπουλου να αναπτύξει πρότυπες καλλιέργειες σιτηρών οσπρίων και δημητριακών.
Πληροφορίες
blank

Dryas Greek Truffle

Ξεκινήσαν το 2008 ως «g-troufa» με την καλλιέργεια της τρούφας και τη διάδοσή της σε όλη την Ελλάδα.
Πληροφορίες