Πλεξούδες σφολιάτας με άλειμμα φρούτων ρόδι
Πλεξούδες σφολιάτας με άλειμμα φρούτων ρόδι whynut.

Γλυκό σνακ που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, με μόνο 3 υλικά και με αξεπέραστη γεύση. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Πλεξούδες σφολιάτας με άλειμμα φρούτων ρόδι.
Πλεξούδες σφολιάτας με άλειμμα φρούτων ρόδι.

Υλικά ⤵️

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • Άλειμμα φρούτων ρόδι
  • Άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση ⤵️

  1. Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας και το χωρίζουμε στη μέση.
  2. Στη μία πλευρά βάζουμε τη μαρμελάδα ρόδι, χωρίς ζάχαρη και την απλώνουμε να πάει παντού.
  3. Στη συνέχεια, τη σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο.
  4. Κόβουμε σε λωρίδες ώστε να βγουν 10 τεμάχια.
  5. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και παίρνουμε μία μία τις πλεξούδες, τις στριφογυρνάμε και τις τοποθετούμε στο ταψί.
  6. Από πάνω αλείφουμε με ένα αυγό, αφού το έχουμε διαλύσει πρώτα με λίγο νερό.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20′-30′.
  8. Όταν είναι έτοιμα, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ: connies_foodspot

Τ0 άλειμμα φρούτων 100% ρόδι, χωρίς ζάχαρη, θα το βρείτε εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.