Μουσταρδάτη τηγανιά ψαρονέφρι με ριζότο με μανιταριών
Μουσταρδάτη τηγανιά ψαρονέφρι με ριζότο μανιταριών

Η μουσταρδάτη τηγανιά ψαρονέφρι είναι μια εκπληκτική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση από το ψαρονέφρι με την ένταση της μουστάρδας. Ο συνδυασμός της με το ριζότο μανιταριών Porcini, κάνει αυτό το πιάτο έναν απόλυτο θησαυρό γεύσης. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτής της εξαιρετικής συνταγής!

Υλικά:

Για τη μουσταρδάτη τηγανιά ψαρονέφρι:

Για το ριζότο μανιταριών:

  • 1 βαζάκι Ριζότο με Porcini
  • 1κ.σ. βούτυρο
  • 1κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Ελαιόλαδο
  • 2-2,5 βαζάκια νερό

Εκτέλεση:

  1. Τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι σε δυνατή φωτιά.
  2. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
  3.  Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα, το γάλα και τον κύβο.
  4. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά (20-25°C) μέχρι να μαλακώσει το ψαρονέφρι και να δέσει η σάλτσα.
  5. Σε περίπτωση που πιεί τα υγρά πριν γίνει το ψαρονέφρι και δέσει η σάλτσα, προσθέσουμε λίγο νερό ή γάλα.
  6. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στις επιθυμητές για εμάς ποσότητες και αφαιρούμε από την φωτιά.
  7. Συνεχίζουμε με το ριζότο μανιταριών, σοτάροντας το περιεχόμενο του βάζου με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτοντας το νερό.
  8. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά και στο τέλος, προσθέτουμε το βούτυρο και την παρμεζάνα για πιο λαχταριστή γεύση.

Απολαύστε την μοναδική αυτή συνταγή με το ψαρονέφρι και το ριζόρο με Porcini, σερβίροντας ένα εκλεπτυσμένο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ : blonde.cook

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Ζυμαρικά με μανιτάρια, Σάλτσες και Ορεκτικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.