Μουσταρδάτη Τηγανιά Κοτόπουλο
Μουσταρδάτη Τηγανιά Κοτόπουλο

Αγαπημένη μουσταρδάτη τηγανιά κοτόπουλο! Ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά, το οποίο φτιάχνεται πολύ εύκολα και είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές & περιστάσεις!

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Μουσταρδάτη Τηγανιά Κοτόπουλο
Μουσταρδάτη Τηγανιά Κοτόπουλο

Υλικά ⤵️

  • Αποξηραμένα μανιτάρια
  • Κρεμμύδι
  • Κόκκινη πιπεριά
  • Πράσινη πιπεριά
  • Κοτόπουλο
  • Μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Σκόνη σκόρδο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση ⤵️

  • Αρχικά, τοποθετούμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε ένα μπολ με βραστό νερό και τα αφήνουμε για 20′-25′.
  • Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά για 3′-4′.
  • Έπειτα, προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες και σοτάρουμε για να “θωρακιστεί” καλά.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια (που είχαμε βάλει προηγουμένως σε βραστό νερό) μαζί με το νερό και 3-4 κ.σ. μουστάρδα.
  • Προσθέτουμε αλάτι και σκόρδο σε σκόνη και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20′-25′.
  • Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε ελαιόλαδο, κουνάμε λίγο στην κατσαρόλα ώστε να πάει παντού και αφήνουμε για άλλα 5′-10′ ώστε να δέσει.

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ : blonde.cook

Τα αποξηραμένα μανιτάρια θα τα βρείτε εδώ και τη μουστάρδα εδώ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.