Αφράτα κεφτεδάκια στο airfryer
Τα πιο νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια στο airfryer.

Δεν θα πιστεύεις πόσο αφράτα και κυρίως νόστιμα γίνονται αυτά τα κεφτεδάκια με μουστάρδα και chutney πιπεριάς. Επιπλέον, η διαδικασία είναι τόσο εύκολη, που θα τα φτιάχνεις ξανά και ξανά.

Υλικά ⤵️

  • 500gr κιμάς
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 αυγό
  • 40ml εβαπορέ
  • 1 μικρή ντομάτα τριμμένη
  • 40ml ελαιόλαδο
  • 3κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1κ.γ. chutney πιπεριάς
  • 1κ.σ. μουστάρδα με μους πιπεριάς Φλωρίνης
  • 1κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αποξηραμένος δυόσμος
  • Αποξηραμένος μαϊντανός
  • Πάπρικα
  • Σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση ⤵️

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε σε ένα μπολ με τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα συστατικά.
  2. Πλάθουμε ίσα ίσα μέχρι να ανακατευτούν τα υλικά και όχι περισσότερο, ώστε να μην σφίξει ο κιμάς και έπειτα αφήσουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30′.
  3. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και έπειτα στο airfryer, όπου ψήνουμε για 12′-13΄στους 190°C.
  4. Γυρνάμε τα κεφτεδάκια και ψήνουμε για ακόμη 7′-8′ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ : blonde.cook

Το τσάτνει πιπεριάς θα το βρείτε εδώ, τη μουστάρδα με μους πιπεριάς Φλωρίνης εδώ, τον αποξηραμένο δυόσμο εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.